Η Νάπολι θέλει Σπαλέτι μέχρι το 2025

από AllAboutARIS

Οι «παρτενοπέι» είναι έτοιμη να πάρουν το σκουντέτο και όλοι η πόλη βρίσκεται σε γιορτινό κλίμα, δεν έκαναν πουθενά «στάση» και έχουν φωνάξει από νωρίς ότι είναι η επόμενη πρωταθλητές Ιταλίας. Πέρα από τον Κβαρατσχέλια και τον Όσιμεν που έχουν ένα τεράστιο μερίδιο ευθήνης για τη πορεία της Νάπολι, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον «στρατηγό» αυτής της ομάδας, στην προκειμένη περίπτωση οι οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχουν κάνει τη διαφορά και αυτό φαίνεται στις επιτυχίες που έχουν γίνει εντός και εκτός Ιταλίας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι υπέρ-ευχαριστημένος με όλα αυτά τα επιτεύγματα, οπότε είναι λογικό ότι ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου θέλει να «δέσει» τον Λουτσιάνο Σπαλέτι μέχρι το 2025. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport στο τωρινό συμβόλαιο του Σπαλέτι υπάρχει οψιόν η οποία επιτρέπει στη Νάπολι να τον κρατήσει μέχρι το 2024, ωστόσο δεν τους φτάνει και θέλουν να συνεχίσει να είναι στο τιμόνι για ακόμη δυο χρόνια.

Η Νάπολι βρίσκεται στην κορυφή της Serie A με 71 πόντους (19 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Λάτσιο και 21 βαθμούς από την τρίτη Ίντερ). Ο 64χρονος προπονητής έχει επίσης προκρίνει την ιταλική ομάδα για τα προημιτελικά του Champions League.

Προτεινόμενα Άρθρα