Κλειδώνει την Ευρώπη και το 3.25 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο Άρης υποδέχεται το Βόλο (20:00) για την 8η αγωνιστική των Playoffs και ψάχνει τη νίκη που θα «κλειδώσει» και τυπικά την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πάλεψε, έδειξε πάλι ένα πολύ καλό πρόσωπο, αδικήθηκε για ακόμα μία φορά φέτος από τη διαιτησία και τελικά ο Άρης έχασε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-2. Η ομάδα του Τόλη Τερζή άξιζε σίγουρα κάτι καλύτερο στο ντέρμπι, όμως πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω της όσα έγιναν την Κυριακή, καθώς το παιχνίδι με το Βόλο (20:00) είναι πολύ σημαντικό. 

Οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις νίκες και να «κλειδώσουν» την 5η θέση, που ήταν εξ αρχής ο μεγάλος στόχος με βάση τη βαθμολογική συγκομιδή της κανονικής διάρκειας της Super League. Ο Άρης είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση και μπορεί να «καθαρίσει» από νωρίς, με το ενδεχόμενο νίκης του Άρη από ημίχρονο να βρίσκεται σε απόδοση 1.91.

Από εκεί και πέρα, η ποιότητα και η κλάση των παικτών του Άρη, σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει ο Βόλος στα τελευταία παιχνίδια του, γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά μίας αναμέτρησης με υψηλό τέμπο και μεγάλο σκορ. Οι παίκτες του Τόλη Τερζή έδειξαν στα προηγούμενα ματς ότι μπορούν να κυριαρχήσουν και o συνδυασμός του άσου με Over 3.5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 3.25.

Επιπρόσθετα, οι γηπεδούχοι ξέρουν ότι πρέπει να ασκήσουν από νωρίς πίεση στους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, έχοντας φυσικά και μεγάλη ώθηση από τους φιλάθλους τους. Στο 1.83 το ενδεχόμενο να δούμε γκολ μέχρι το 28ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα