Ρουπ: «Να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε πεινασμένοι για νίκες» (vid)

από AllAboutARIS

Έπειτα από κάτι παραπάνω από δύο μήνες, ο Λούκας Ρουπ, επέστρεψε στη δράση και πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας. Ο Γερμανός μέσος του ΑΡΗ, μιλώντας στη NOVA, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη δράση, αλλά και στη φετινή σεζόν, που κλείνει με στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όσα είπε:

Για το πόσο έτοιμος είναι ο ΑΡΗΣ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Νικήσαμε άνετα τον Βόλο στην έδρα του, όπου κάναμε καλή εμφάνιση. Πρέπει, όμως, να νικήσουμε και στο αυριανό παιχνίδι στην έδρα μας, για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την ευρωπαϊκή έξοδο».

Για το αν βγήκε από το μυαλό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις τόσο γρήγορα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Αυτό δεν είναι εύκολο να το αφήσεις πίσω. Ο ρυθμός που υπάρχει, όμως, με τα παιχνίδια ανά τρεις ημέρες, μάς αναγκάζει να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι είμαστε πεινασμένοι να πάρουμε μία ακόμη νίκη».

Για το αν το μήνυμα του Τερζή πέρασε στα αποδυτήρια: «Ναι, είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας. Πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε στο στόχο μας, που είναι να νικήσουμε και να κρατήσουμε οριστικά την πέμπτη θέση».

Για το αν πιστεύει ότι ο Βόλος θα παρουσιαστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αμυντικό προσανατολισμό: «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αυτό ο αντίπαλος. Πιστεύω ότι θα τα παίξει όλα για όλα, για να νικήσει. Πιστεύω ότι θα ανοιχτεί και θα μας πιέσει ψηλά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, από τη δική μας απόδοση εξαρτάται το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αν εμείς παίξουμε όπως μπορούμε, είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο παιχνίδι, βεβαίως, και να πετύχουμε γκολ. Έχω την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την επιστροφή του: «Δεν είμαι ακόμη στο 100%, αλλά είμαι σε αρκετά καλό σημείο. Μπορώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις ΕΔΩ

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα