Κλειστά χαρτιά, αρκετά τα ερωτηματικά

από AllAboutARIS

Όπως συνηθίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε ιδιαίτερα τα χαρτιά του, σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μπορεί η χθεσινή προπόνηση να έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Έλληνας τεχνικός να έκανε κάποιες δοκιμές, αλλά και πάλι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιες ακριβώς θα είναι οι επιλογές του. Σίγουρα υπάρχουν σταθερές, αλλά και αρκετά ερωτηματικά.

Στην άμυνα, οι τραυματισμοί των Φαμπιάνο και Φεράρι μειώνουν τις επιλογές του, παρά την ενδεχόμενη επιστροφή του Φραν Βέλεθ στην αποστολή. Μπράμπετς και Ρόουζ φαντάζουν ως οι πιο πιθανές επιλογές για το κέντρο της άμυνας, ενώ για τα άκρα, Οντουμπάτζο και Μοντόγια είναι τα φαβορί.

Στα χαφ, το ερωτηματικό έχει να κάνει με το αν θα παίξει ξανά βασικός ο Μάνου Γκαρθία ή αν ο Μάντζιος θα επιλέξει ένα πιο αμυντικογενές σχήμα, ενώ για την επιθετική γραμμή, ανοικτά είναι τα πράγματα για το αριστερό άκρο και ο φορ. Ο Σαβέριο, με τον Σαμόρα και ίσως ο Παναγίδης «παίζουν» για τα φτερά, ενώ Ανσαριφάρντ και Μορόν έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για την κορυφή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Ισπανός είχε ένα θέμα στον αυχένα από το… κατς που έπαιξε με τον Ακαϊντίν του Παναθηναϊκού.

Προτεινόμενα Άρθρα