Λούκας Ρουπ: Τρεις μήνες… με το ρολόι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ημερολόγιο έδειχνε 17 Σεπτεμβρίου όταν ο Λούκας Ρουπ ήταν τελευταία φορά σε αποστολή του ΑΡΗ και ξεκινούσε βασικός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γερμανός ήδη είχε θέμα και μάλιστα έπαιξε με ένεση λόγω έλλειψης επιλογών για τον Άκη Μάντζιου, με το γόνατό του να τον προδίδει για ακόμη μία φορά και στις αρχές του Οκτώβρη να κάνει ξανά αρθροσκόπηση.

Ακριβώς τρεις μήνες, στις 17 Δεκεμβρίου, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θα κάτσει ξανά στον πάγκο του ΑΡΗ και αφού έχασε σχεδόν όλο τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος.

Μέχρι να επιστρέψει ο Μάνου Γκαρθία, ο Ρουπ είναι ό,τι πιο κοντινό διαθέτει ο Μάντζιος σε επιτελικό μέσο για τη θέση πίσω από τον Μορόν. Το ζήτημα είναι κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει στην πορεία, αφού πριν τον τραυματισμό του δεν είχε ξεκινήσει καλά τη χρονιά και ήταν μακριά από τα περσινά του στάνταρ.

Η πρόθεση του Μάντζιου είναι να ετοιμάσει τον Γερμανό για το δύσκολο πρόγραμμα του Γενάρη, μη γνωρίζοντας ακόμα την κατάσταση του Γκαρθία και φυσικά κατά πόσο ο ΑΡΗΣ θα έχει πάρει μέχρι τότε έναν ακόμα παίκτη στο “10”.

Ο Ρουπ μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής τόσο σήμερα όσο και με τη Λαμία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον Γενάρη που έρχεται.

Προτεινόμενα Άρθρα