Με τους… νέους στην Τούμπα, έξω ο Ζουλ

από AllAboutARIS

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αύριο στο γήπεδο της Τούμπας, έχοντας… μέσα όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ενώ εκτός είναι ο ανέτοιμο Ζουλ. Αναλυτικά όπως αναφέρει η ΠΑΕ: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/09), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Đurasek, Rupp, Verstraete, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Αηδόνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος), Matarrita (τιμωρημένος), Saverio (τραυματίας), Fattore, Δεληζήσης και Παναγίδης (Κ19).

Προτεινόμενα Άρθρα