Μουρίνιο: «Ομορφότερη στιγμή στην καριέρα μου το Cοnference League, θα ήθελα να προπονήσω τον Μέσι»

από AllAboutARIS

Champions League, Premier League, La Liga, Europa League. Όλα τα παραπάνω τρόπαια έχουν περάσει από τα χέρια του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως κανένα δεν του προκάλεσε χαρά όπως η στιγμή της κατάκτησης του Conference League.

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο Πορτογάλος παραδέχθηκε πως ξεχωρίζει ως ομορφότερη στιγμή της καριέρας του την κατάκτηση του Conference League με τη Ρόμα στη Βουδαπέστη, λόγω της χαράς που προξένησε στους φίλους των Ρωμαίων.

«Έχω πολλές σπουδαίες αναμνήσεις και αρκετές άσχημες. Εάν χρειαστεί να διαλέξω μία, θα πάω για την πιο πρόσφατη. Μπορεί να μην είναι το σημαντικότερο τρόπαιο που κέρδισα, όμως αναλογιζόμενος τη χαρά που έφερε και επειδή ήταν το πιο κοντινό, θα πω το Conference League με την Ρόμα

Φυσικά, έχω και άσχημες αναμνήσεις, όπως τους δύο αποκλεισμούς σε ημιτελικά Champions League στα πέναλτι, έναν τελικό Europa League που χάθηκε στα πέναλτι επειδή ο διαιτητής είχε αποφασίσει πως δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε. Υπάρχουν πολλές άσχημες αναμνήσεις».

Όσο για παίκτες που θα ήθελε να είχε προπονήσει; Ο Λιονέλ Μέσι είναι η απάντηση που ξεχωρίζει…

«Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να προπονήσω τον Μέσι. Βέβαια είναι παράλογο να λες ότι μπορούσες να προπονήσεις τον Μέσι επειδή γεννήθηκε έχοντας τα πάντα και ξέρει ήδη τα πάντα. Ίσως να μάθει εκείνος μερικά πράγματα.

Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι θα είχες την τιμή να τον έχεις στην ομάδα. Για να παραμείνω στην κατηγορία της Ρόμα, θα ήθελα να είχα τον Ντε Ρόσι στην Ίντερ και στην Ρεάλ αλλά δεν ήταν πιθανό» κατέληξε.

Προτεινόμενα Άρθρα