Ξανά το προβάδισμα σε Ρόουζ-Μπράμπετς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στη τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΑΡΗ από σήμερα, για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Άκη Μάντζιο να ρίχνει περισσότερο το βάρος στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι.

Ειδικότερα στα στόπερ, ο έμπειρος τεχνικός αντιμετωπίζει κι άλλο πρόβλημα πέρα από τον Φαμπιάνο, καθώς ο Βέλεθ έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αυχένα για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε την επόμενη του τελευταίου ντέρμπι κόντρα στην Ένωση.

Οι ενοχλήσεις αυτές τον κρατούν εκτός προπονήσεων τις τελευταίες δύο ημέρες και εφόσον συνεχίσει έτσι, ο Μάντζιος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τα βασικά πλάνα, συν του γεγονότος ότι είναι ένας παίκτης που απαιτεί ιδιαίτερης προσοχής, με δεδομένο ότι ο προπονητής ποντάρει πολλά σε αυτόν.

Όλα αυτά, αυτή τη στιγμή, δίνουν προβάδισμα στο να αγωνιστεί για δεύτερο σερί παιχνίδι το δίδυμο Ρόουζ-Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγαν τόσο καλά στο τελευταίο παιχνίδι και ειδικά ο Τσέχος χρειάζεται ανάσες, τις οποίες δεν μπορεί να πάρει όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση στα στόπερ.

Ο Άκης Μάντζιος ποντάρει όμως στην εμπειρία των δύο παικτών, ώστε να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα, εφόσον αγωνιστούν βασικοί στο ντέρμπι της Κυριακής.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα