Οι διεθνείς και οι απαντήσεις στα ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο και σήμερα για την αναμέτρηση του ΑΡΗ στον Βόλο, με την σημερινή πρωινή προπόνηση να κρίνεται καθοριστική για τα τελικά πλάνα του Άλαν Πάρντιου.

Θα είναι η πρώτη φορά σε αυτές τις δύο εβδομάδες που ο Άγγλος θα έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς, ώστε να δουλέψει πιο συγκεκριμένα για το επερχόμενο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Μία διαδικασία που ήταν δύσκολη τις προηγούμενες μέρες λόγω των πολλών απουσιών αλλά και της πρόθεσής του να επικεντρωθεί σε ένα πιο γενικό τακτικό πλαίσιο.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στο κέντρο της άμυνας. Ο Ενκουλού επέστρεψε και είναι η λογική επιλογή, όμως υπάρχει και ο Πίρσμαν που διεκδικεί τη θέση του τραυματία Μπράμπετς.

Στα χαφ, τα βλέμματα είναι στραμμένα σήμερα στον Νταμπό και αν θα μπορέσει να προπονηθεί μετά την απουσία του από το πρόγραμμα της Τετάρτης λόγω ίωσης. Ο Ντιόπ είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική “καθαρή” επιλογή στα χαφ, ενώ ως… τρικ υπάρχει και ο Ματέο Γκαρσία.

Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επίθεση. Ο Ιτούρμπε πηγαίνει καλά στις προπονήσεις αλλά η εικόνα του στα ματς προβληματίζει και η παρουσία του “παίζεται” με τον Πάλμα να διεκδικεί μία θέση μπροστά και ενδεχομένως ο Καμάτσο.

Προτεινόμενα Άρθρα