Οι σατανικές συμπτώσεις που δείχνουν… τελικό Champions League για Ντόρτμουντ

από AllAboutARIS

Μπορεί στην Bundesliga να παλεύει να μπει στην τετράδα, ωστόσο στο Champions League η Ντόρτμουντ τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά μετά την τεράστια ανατροπή κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό του Γουέμπλεϊ, η Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία αντιμετώπισαν οι Βεστφαλοί και στη φάση των ομίλων.

Κι εδώ είναι που οι συμπτώσεις γίνονται πολλές! Βλέπετε, το ΤΝΤ Sports έβαλε δίπλα δίπλα τις σεζόν 2012/13 και 2023/24, παρατηρώντας ότι και τότε, η Μπορούσια είχε τερματίσει πρώτη σε… όμιλο του θανάτου, όπως και φέτος.
Με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο, η Ντόρτμουντ είχε αφήσει πίσω της Ρεάλ Μαδρίτης, Άγιαξ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ φέτος τερμάτισε πρώτη μπροστά από Παρί, Μίλαν και Νιούκαστλ.
Στα προημιτελικά, η Ντόρτμουντ είχε αποκλείσει μια ισπανική ομάδα που φορούσε άσπρα και μπλε, τη Μάλαγα – με την Ατλέτικο να φορά σχετικά παρόμοια εμφάνιση στη ρεβάνς του Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ!
Τώρα, οι Γερμανοί έχουν μπροστά τους ξανά την ομάδα που τερμάτισε πίσω τους στη φάση των ομίλων. Τότε, με τον Λεβαντόφσκι να δίνει ρεσιτάλ, είχαν αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Φέτος, καλούνται να πράξουν αναλόγως ενάντια στους Παριζιάνους…

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα