Πιόλι: «Μέχρι το 3-1 ήμασταν μέσα στο ματς – Βαριά η ήττα για τον τρόπο που παίξαμε»

από AllAboutARIS

Το πρώτο «Derby della Madonnina» της σεζόν βάφτηκε «νερατζούρι», με την Ίντερ να διαλύει τη Μίλαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με το εκκωφαντικό 5-1!
Μια βαριά και ιστορική ήττα για τους «ροσονέρι», οι οποίοι για πρώτη φορά μετά το 1974 δέχθηκαν πέντε γκολ από το αντίπαλο δέος. Ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς, τονίζοντας πως ακόμη και στο 3-1 η ομάδα του ήταν μέσα στο παιχνίδι.

«Το ότι δεχθήκαμε γκολ σε στιγμές που μπορούσαμε να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη ήταν ένα πλήγμα για εμάς. Πρέπει να πούμε ότι ήμασταν απρόσεκτοι. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά το 3-1 μας έκοψε τα πόδια. Το να χάσουμε το ντέρμπι πονάει. Αλλά επαναλαμβάνω, μέχρι το 3-1 ήμασταν στο παιχνίδι. Η Ίντερ ήταν πιο έξυπνη στο σημερινό ματς, εμείς πρέπει να βελτιωθούμε», ανέφερε αρχικά ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να αφήσει πίσω του την βαριά αυτή ήττα και να επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τη Νιούκαστλ στην πρεμιέρα του Champions League.
«Το ότι δεν κερδίσαμε δεν αφαιρεί την ποιότητα των παικτών μου. Οι νέοι μας ποδοσφαιριστές χρειάζονται χρόνο να εγκλιματιστούν. Δεν μας πήγε όπως θέλαμε, αλλά τώρα κοιτάμε το Champions League. Το να πάμε καλά απέναντι στη Νιούκαστλ είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα από ψυχολογικής απόψεως, είμαστε αρκετά ώριμοι σε αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα