Πολλά μέτωπα, με κοινό παρανομαστή το CAS

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ διανύει τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου και παράλληλα με το αγωνιστικό ανοίγει δειλά-δειλά η κουβέντα για τα μεταγραφικά του Ιανουαρίου.

Για την ομάδα, η προεργασία πάνω σε αυτό το κομμάτι βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή εδώ και κάποιες εβδομάδες, με επίκεντρο τις τρεις βασικές ανάγκες του ρόστερ. Επιθετικό, επιτελικό μέσο και κεντρικό αμυντικό. Θέσεις για τις οποίες εξετάζονται ήδη επιλογές.

Φυσικά οι “κιτρινόμαυροι” ρίχνουν “ματιές” και σε άλλες θέσεις, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις ή και με φόντο το καλοκαίρι. Κινήσεις, δηλαδή, που δεν αποτελούν προτεραιότητα.

Μαζί με τις μεταγραφές και τις πιθανές αποχωρήσεις, υπάρχει και το μέτωπο των ανανεώσεων που ίσως έχει εξελίξεις μέσα στον Δεκέμβριο.

Τί κοινό έχουν όμως όλα αυτά και ο ΑΡΗΣ δεν έχει μπει ακόμα στην ουσία του πράγματος; Μα φυσικά το CAS.

Αυτή τη στιγμή “τρέχει” η τελευταία χρονικά παράταση της υπόθεσης Ντουρμισάι, μέχρι και τις 15 του μήνα. Το πιο πιθανό είναι μία νέα παράταση, δηλαδή μέχρι τα μέσα Γενάργ, η οποία αυτόματα θα σημάνει και την εφαρμογή των πλάνων της ομάδας εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα