Πρωταπριλιάτικο αστείο με πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου

από AllAboutARIS

Ένα πρωταπριλιάτικο αστείο στους ακολούθους της έκανε η Νόρθκοουτ Σίτι FC, η ποδοσφαιρική ομάδα από τη Βικτώρια της Αυστραλίας, που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου!

Η ομάδα που φέρει το σήμα και τα χρώματα του Ηρακλή εξέδωσε επίσημη δήλωση στην οποία ανέφερε:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την προσθήκη του Έλληνα πρώην διεθνή, τον επιθετικό του Ολυμπιακού και της Φούλαμ, Κώστα Μήτρογλου, στην ομάδα μας, ως ένα διεθνές αστέρι για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αυστραλίας. Ο 36χρονος έρχεται στον σύλλογο μετά από 65 γκολ με την εθνική Ελλάδας και αμέτρητα γκολ τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάικλ Σκλήρος, χαρακτήρισε τη μεταγραφή θρίαμβο, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά και για όλους τους Έλληνες της διασποράς στην Αυστραλία. “Ο Κώστας είναι ένα τεράστιο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σκόραρε πολύ όταν έπαιζε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι μαζί μας και καλώ όλους τους Έλληνες φιλάθλους να πάνε στο Τζον Κέιν για να δουν αυτόν τον παίκτη να αγωνίζεται, αλλά και να δοκιμάσει το καλύτερο σουβλάκι (souva) ανάμεσα στους συλλόγους της Αυστραλίας”».

Λίγες ώρες αργότερα όμως με ένα νέο ποστάρισμα στο Instagram ξεκαθαρόστηκε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο…

Προτεινόμενα Άρθρα