Ρόουζ: Η άγνοια για Λέγκια και το μέλλον του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην επικαιρότητα βρέθηκε χθες το απόγευμα το όνομα του Λίντσεϊ Ρόουζ, με αφορμή πολωνικά δημοσιεύματα που τον “φέρνουν” στο στόχαστρο της Λέγικα Κροκοβίας.

Άλλα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για απλό ενδιαφέρον ενώ υπάρχουν και εκείνα που υποστήριζαν ότι έχει γίνει επαφή με τον ΑΡΗ και τον παίκτη. Από τον ΑΡΗ δηλώνουν άγνοια ενώ και ο παίκτης δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του.

Φυσικά δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιος το ενδεχόμενοι οι Πολωνοί να κινηθούν επίσημα για τον Ρόουζ. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει κάτι.

Κανένας φυσικά δεν εκπλήσσεται με τα σχετικά δημοσιεύματα. Ο Ρόουζ είναι από τους λίγους παίκτες του ΑΡΗ με μεταπωλητική αξία και βρίσκεται σταθερά στη… βιτρίνα της ομάδας, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους στόπερ του ελληνικού πρωταθλήματος για τον οποίο ο ΑΡΗΣ μέχρι πέρυσι αξίωνε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Ο Ρίουζ θα είναι κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Μάντζιου . Ανάλογα όμως και με το CAS, ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να διαχειριστεί σε κάποια φάση την περίπτωσή του αφού το καλοκαίρι του 2022 λήγει το συμβόλαιό του. Δηλαδή ή πρέπει να μπει σε μία διαδικασία ανανέωσης ή μία διαδικασία πώλησης.

Για την ώρα πάντως, η πρόθεση που υπάρχει είναι να γίνει κίνηση για το πρώτο. Τόσο από την πλευρά του ΑΡΗ όσο και από εκείνη του ποδοσφαιριστή.

Προτεινόμενα Άρθρα