Στέλνει μήνυμα τελικού στο 4.33 στη Λεωφόρο!

από AllAboutARIS

Στέλνει μήνυμα μέσα στην Αθήνα ο Άρης! Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League και με φόντο τον πιθανόν πλέον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου είναι αποφασισμένοι να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους! 

Ο Άρη μπορεί να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, όμως στο τελευταία 8 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας είναι αήττητος με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Άκης Μάντζιος έχει βρει την κατάλληλη χημεία και στον τομέα τακτικής πήρε άριστα με Βόλο και Άρη πανηγυρίζοντας νίκες με σκορ 2-0. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός στα τελευταία τρία ματς παρουσιάζει αμυντικές αδυναμίες και η αμυνά του νικήθηκε από Λαμία και Κηφισιά με αποτέλεσμα να κάνει τις «γκέλες» χρονιάς. Το Χ2 διπλή ευκαιρία κοστολογείται σε απόδοση 2.35. 

Το πιο πολύτιμο όπλο του Άρη στην επίθεση είναι αναμφισβήτητα ο Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός στη Super League μετράει 13 γκολ σε 23 συμμετοχές, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τιμώρησε την άμυνα του Παναθηναϊκού σκοράροντας. Anytime σκόρερ Μορόν σε απόδοση 4.33.  

Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του Τερίμ παίζουν σαφώς πιο επιθετικά και συχνά ξεχνούν τα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Άρης διαθέτει την ποιότητα για να τους τιμωρήσει και να βρει δίχτυα μέσα στη Λεωφόρο.  Αξίζει να σταθούμε στο στατιστικό που δείχνει ότι τα 5/6 και 8/10 τελευταία ματς του «τριφυλλιού» στη Super League έχουν λήξει με 2-3 γκολ και αυτό οφείλεται και σε αμυντικές ανορθογραφίες. Επίσης τα 2 τελευταία ματς του Άρη στο Πρωτάθλημα έχουν λήξει 2-0 και στα 4 τελευταία έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Σύνολο γκολ στη Λεωφόρο 2-3 γκολ σε απόδοση 1.92.  

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα