Τέσσερα τα ενεργά κρούσματα στον ΑΡΗ – Αύριο πρωί τα επαναληπτικά τεστ

από AllAboutARIS

Την Τετάρτη (5/1) ο ΑΡΗΣ παίζει με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου για την, εμβόλιμη, 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σ’ ένα ματς που ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθεί, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού. Υπενθυμίζουμε πως για να αναβληθεί ένα παιχνίδι θα πρέπει να υπάρχουν επτά ενεργά κρούσματα.

Πάμε να δούμε τώρα αναλυτικά τι ισχύει στον ΑΡΗ: αυτή τη στιγμή ενεργά κρούσματα στους Κιτρινόμαυρους, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θεωρούνται ΤΕΣΣΕΡΑ. Αύριο το πρωί στις 10:00 ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, θα υποβληθούν σε επαναληπτικά τεστ. Αν σε αυτά προκύψουν τρία ακόμη, τότε, σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγιεινής, το ματς με τον Παναθηναϊκό οδεύει προς αναβολή.

Πέραν τούτου, οι τέσσερις παίκτες που θεωρούνται ενεργά κρούσματα δεν υπολογίζονται για μεθαύριο. Επίσης δεν υπολογίζονται οι δύο που είχαν βρεθεί θετικοί με την ολοκλήρωση της άδειας των Χριστουγέννων και οι οποίοι παραμένουν σε καραντίνα εκτός Ελλάδας (ίσως επιστρέψουν μέσα στην εβδομάδα). Συν βεβαίως τον Καμαρά, που βρίσκεται με την Εθνική Μαυριτανίας στο Αμπού Ντάμπι για προετοιμασία ενόψει του Κόπα Άφρικα.

Οπότε, κρίσιμη μέρα είναι αυριανή (να δούμε βέβαια τι θα βγάλει και ο Παναθηναϊκός), ενώ αν τελικά γίνει το ματς ο ΑΡΗΣ θα έχει ελλείψεις.

Προτεινόμενα Άρθρα