Τα βλέμματα στον Καμαρά και στους υπόλοιπους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με την επιστροφή του ΑΡΗ στις προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει και το οποίο όσον αφορά το ιατρικό δελτίο ενόψει του δεύτερου αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αυτός που… καίει περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Μαυριτανός γλίτωσε τα χειρότερα στο ματς της περασμένης Τετάρτης και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προλάβει τη ρεβάνς της Τετάρτης. Εφόσον προπονηθεί σήμερα τότε λογικά θα είναι διαθέσιμος. Σε αντίθετη περίπτωση οι πιθανότητές του θα μειωθούν, έχοντας βέβαια και μία δεύτερη ευκαιρία στο αυριανό πρόγραμμα.

Πάνω-κάτω τα ίδια δεδομένα ισχύουν και στην περίπτωση του Καμάτσο ενώ για τον Πάλμα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού πρόκειται για υποτροπή και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του και ο στόχος είναι ετοιμαστεί για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Από την κατάσταση των παραπάνω και κυρίως του Καμαρά, ο Άλαν Πάρντιου από σήμερα θα αρχίζει να καταστρώνει και τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, έχοντας πάνω-κάτω μία πρώτη εικόνα στο μυαλό του.

Προτεινόμενα Άρθρα