Το χρειαζόταν και ο… παλιός Ματέο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, για να έρθει το πρώτο φετινό γκολ του Ματέο Γκαρσία. Έστω και σε ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αποτελώντας τον μοναδικό από την… παλιά φρουρά της ομάδας που βρήκε δίχτυα χθες.

Αν και νωρίς στη σεζόν, η απόδοση του Αργεντινού έχει παρουσιάσει ήδη διακυμάνσεις. Καλές εμφανίσεις, άτυχες στιγμές (αποβολή με Αστάνα) και η ουσία που τόσο προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι του. Μέχρι που ήρθε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για να τον βοηθήσει με την ασίστ του στο 3-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 24χρονος winger έκανε ένα από τα πράγματα που ξέρει καλύυερα. Δηλαδή να είναι μέσα στις φάσεις. Και αυτή τη φορά εκτέλεσε σαν σέντερ φορ για το τρίτο γκολ του ΑΡΗ χθες, σε μία “ένεση” ψυχολογία για τον ίδιο.

Ο Αργεντινός φιλοδοξεί φέτος σε μία πολύ διαφορετική σεζόν από την περσινή. Το ίδιο και οι άνθρωποι του ΑΡΗ. Οι εμφανίσεις του κρίνονται καλές έως τώρα αλλά λείπει εκείνη η ουσία που θα τον βοηθήσει να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι. Και ίσως παίκτες όπως ο Καμαρά, τον βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Προτεινόμενα Άρθρα