Τρελαίνει κόσμο η Ίντερ Μαϊάμι – Σμίγουν ξανά Μέσι και Σουάρες

από AllAboutARIS

Τον τελευταίο του αγώνα έπαιξε με την Γκρέμιο ο Λούις Σουάρες, κόντρα στην Βάσκο Ντε Γκάμα, πετυχαίνοντας και το νικητήριο και μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Το συγκεκριμένο γκολ αποτέλεσε το 555ο στην πολυετή καριέρα του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται πακετάρει για… Μαϊάμι.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Λούις Σουάρες θα ξανασμίξει με τον Μέσι, αφού σύντομα θα είναι παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι. Μάλιστα ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει ήδη και είναι θέμα μερικών ημερών ο Σουάρες να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Φλόριντα, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι διάρκειας ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως Μέσι και Σουάρες υπήρξαν μαζί στην Μπαρτσελόνα απόο το 2014 εώς το 2020. Σε αυτά τα έξι χρόνια κατέκτησαν παρέα τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας, τέσσερα copa del rey , δύο σουπερκαπ Ισπανίας, ένα Champions League, ένα Uefa σούπερ καπ και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Προτεινόμενα Άρθρα