Τότεναμ: «Πλήγμα» με Μάντισον, «κόπηκε» και από την αποστολή της Αγγλίας

από AllAboutARIS

Σοβαρή απώλεια για την Τότεναμ εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Παρότι αρχικά οι Άγγλοι είχαν αναφέρει ότι ο Τζέιμς Μάντισον αποχώρησε από το παιχνίδι με την Τσέλσι περισσότερο για προληπτικούς λόγους, τελικά αποδείχθηκε ότι ο πρώην μεσοεπιθετικός της Λέστερ τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο.

Σύμφωνα με την «Telegraph», ο Άγγλος χαφ έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι «spurs» δεν έχουν γνωστοποιήσει ακόμα τον βαθμό του διαστρέμματος ωστόσο όπως τονίζεται το πρόβλημα είναι σοβαρό και για αυτόν τον λόγο ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον «έκοψε» από τις κλήσεις της εθνικής Αγγλίας.

Για τον τραυματισμό του Μάντισον αναμένεται να μιλήσει μέσα στη μέρα ο Άγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος θα γνωστοποιήσει και το διάστημα απουσίας του ποδοσφαιριστή του

Μέχρι στιγμής ο Μάντισον έχει αποδειχθεί καταλυτικός για την Τότεναμ, έχοντας προσαρμοστεί άψογα στα πλάνα του Ελληνοαυστραλού τεχνικού. Ο Άγγλος είναι δεύτερος σκόρερ της Τότεναμ φέτος στην Premier League με τρία γκολ και πρώτος σε ασίστ μετρώντας πέντε. Παράλληλα είναι πρώτος στις μεταβιβάσεις που έχουν οδηγήσει σε κλασική ευκαιρία, έχοντας 31 πάσες «κλειδιά», ενώ είναι και ο δεύτερος πιο απειλητικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ποστέκογλου, μετρώντας 28 σουτ προς την αντίπαλη εστία.

Προτεινόμενα Άρθρα