Μεταγραφές: Τρεις ακόμα κινήσεις σε πρώτο πλάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι μέρες των Χριστουγέννων μόνο χαλαρές δεν αποδεικνύονται για τον ΑΡΗ, με μεταγραφές προ των πυλών και… δώρα για τον κόσμο του που περίμενε την ενίσχυση της ομάδας.

Μετά το προφορικό deal με τον Λίντσεϊ Ρόουζ, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “κιτρινόμαυροι” κινούνται για ακόμα τρεις κινήσεις και μάλιστα αρκετά καλού επιπέδου, με στόχο την άμεση ενίσχυση  του ρόστερ εν όψει του γεμάτου Ιανουαρίου που έχουν μπροστά τους.

Στην Αλκμήνης προσδοκούν σε άμεσες συμφωνίες ώστε να υπάρξουν αφίξεις μέχρι τις αρχές Γενάρη.  Θέσεις όπως αυτή του φορ, του εξτρέμ και του αριστερού μπακ να είναι στο επίκεντρο, χωρίς να αποκλείεται και κάτι ακόμα για τον άξονα που υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας.

Πρόκειται για θέσεις που ως γνωστόν ο ΑΡΗΣ “πονάει” και η διοίκηση θέλει να κλείσει άμεσα αυτά τα κενά με κινήσεις που θα βγάλουν τον Μάντζιο από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται με το υπάρχον υλικό.

Από την Τρίπολη ξεκινάει ένα 20ήμερο με παιχνίδια ανά 3-4 μέρες για τους “κιτρινόμαυρους”. Με το υπάρχον υλικό το πρόγραμμα δεν βγαίνει εύκολα, αλλά το σκηνικό θα ανατραπεί με κάποιες κινήσεις εκ των έσω συν τις μεταγραφές.

Οι επαφές αυτές επιβεβαιώνουν και τους πιο γρήγορους ρυθμούς με τους οποίους άρχισε να κινείται ο ΑΡΗΣ μετά τον αγώνα κόντρα στη Λαμία και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα αυτών των διεργασιών.

 

Προτεινόμενα Άρθρα