Προβληματίζει η Γιουνάιτεντ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Στο -16 από την κορυφή η ομάδα του Ζοσε Μουρίνιο

Εμοιαζε με την μάχη του Δαυίδ με τον Γολιάθ. Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει μαντίλι να κλάψει στην Νιούκαστλ. Ο πρόεδρος Άσλι δεν βάζει το χέρι στην τσέπη, η κόντρα με τους οπαδούς έχει πάει στα άκρα και οι «καρακάξες» βολεύτηκαν μόνο με κάτι δανεικούς της κακιάς ώρας.

 
Την ίδια ώρα ο Ζοσέ Μουρίνιο κάνει επίδειξη πλούτου και σπαταλά σαν να μην υπάρχει αύριο. Πάρε Λουκάκου, πάρε Πογκμπά, πάρε Ζλάταν, πάρε Αλέξις Σάντσες, πάρε ότι πιο λαμπερό και γυαλιστερό υπάρχει. Ομάδα όμως δεν λέει να φτιάξει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απόλυτα βαρετή, προβλέψιμη, σχεδόν θλιβερή στο χορτάρι του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους ορκισμένους κομάντο του Ράφα Μπενίτεθ που έπαιζαν για τη ζωή τους!

Ένα γκολ του Ρίτσι (65’) από φάουλ που προήλθε από βουτιά του Σμόλινγκ στο δικό του μισό γήπεδο έκανε την διαφορά (1-0) και ουσιαστικά έβαλε τέλος στις όποιες θεωρητικές ελπίδες τίτλου για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που για 45 λεπτά δεν έκανε απολύτως τίποτα στον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά είχε όλες κι όλες μόνο δύο φάσεις.

Ένα τετ-α-τετ του Αλέξις Σάντσες (55’) που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Λεζέν και μία τεράστια διπλή ευκαιρία του Μαρσιάλ (76’) μετά από εκτέλεση κόρνερ. Πέραν τούτου ουδέν.

Ένα τεράστιο μηδέν εις το πηλίκον και φέτος κύριε… special one…

Προτεινόμενα Άρθρα