Ντουρμάζ στο AllAboutARIS: "Ο Ντάνιελ θα πετύχει στον ΑΡΗ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ, μέσα από τα μάτια ενός πρώην συμπαίκτη του

Ο Ντάνιελ Λάρσον πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την οποία όμως υπάρχει εμμέσως μία σύνδεση. 

Δεν είναι λίγοι οι πρώην συμπαίκτες του Σουηδού που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ίσως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Τζίμι Ντουρμάζ (δεξιά στη φωτογραφία με τον Λάρσον από την παρουσία τους στη Μάλμε.

Ο 29χρονος εξτρέμ της Εθνικής Σουηδίας αγωνίστηκε την διετία 2014-16 στον Ολυμπιακό και για τέσσερα χρόνια (2009-12) ήταν συμπαίκτης με τον Λάρσον στη Μάλμε για τ’εσσερα χρόνια (2008-12).

Ο άσσος της Τουλούζ και της Εθνικής Σουηδίας μιλάει στο AllAboutARIS για τον πρώην συμπαίκτη του και σκιαγραφεί το προφίλ, δηλώνοντας σίγουρος ότι θα πετύχει στη Θεσσαλονίκη. 

“Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. 0 ΑΡΗΣ απέκτησε έναν παίκτη που υπερτερεί των αντιπάλων του σε ταχύτητα. Είναι πολύ γρήγορος και μπορεί να σκοράρει. Είναι καλός τακτικά και φυσικά είναι πλέον ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι ότι ο Ντάνιελ θα πετύχει στον ΑΡΗ”, είπε ο 29χρονος άσσος της Τουλούζ και της Εθνικής Σουηδίας, ο οποίος ωστόσο δεν δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα από τον Λάρσον.

“Οχι, δεν με πήρε για να μάθει κάτι όσον αφορά την Ελλάδα. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα του αρέσει η χώρα και φυσικά το πρωτάθλημα”.

Προτεινόμενα Άρθρα