Μαθαίνει το επόμενο "τεστ"

από AllAboutARIS

Η ευρωπαική περιπέτεια του ΑΡΗ μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των παιχνιδιών με την ΑΕ Λεμεσού αλλά όπως συμβαίνει κάθε χρόνο η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό θα διεξαχθεί πριν την πρώτη σέντρα του 2ου γύρου

Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το επόμενο εμπόδιό τους σε περίπτωση που πάνε όλα καλά στα παιχνίδια με την Κυπριακή ομάδα. Μάλιστα ο ΑΡΗΣ ελπίζει σε μια όσο γίνεται ευνοική κλήρωση καθώς θα βρίσκεται στους ανίσχυρους με 5.520 πόντους και επιπλέον γιατί εκτός απροόπτου θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει την εν λόγω ομάδα στον 3ο προκριματικό γύρο.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κληρωθούν με ζευγάρι, ο νικητής του οποίου θα προκύψει από τον 2ο προκριματικό γύρο. Συγκεκριμένα υπάρχουν 18 διπλοί αντίπαλοι ενώ ανάμεσα στους υποψήφιους οι 6 είναι μονοί καθώς ξεκινούν το ταξίδι τους από τον 3ο προκριματικό.

Μία από τις… απευθείας ομάδες που μπορούν να προκύψουν είναι οι Σπάρτα Πράγας, Μπράγκα, Φέγενορντ, Σπαρτάκ Μόσχας, Μίντιλαντ και Ριέκα.

Τα υποψήφια ζευγάρια ομάδων που μπορούν να βρεθούν στον δρόμο του ΑΡΗ είναι: Γάνδη-Βιτορούλ, Λέγκια Βαρσοβίας- Κουόπιον, Άιντραχτ Φρανκφούρτης- Φλόρα Ταλίν, Στεάουα-Αλασκέρτ, Εσπανιόλ-Στάρνιαν, Μάλμε-Ντομζάλε, Παρτιζάν-Κόνας Κι Νόμαντς, Γουλβς-Κρουσάιντερς, Τορίνο-Ντέμπρετσεν, Μόλντε-Τσουκαρίνσκι, Απόλλων Λεμεσού-Σάμροκ Ρόβερς, Χάποελ Μπερ Σεβά-Καιράτ Αλμάτι, Στρασβούργο-Μακάμπι Χάιφα, Ζόρια-Μπούντουτσνοστ, Αλκμάαρ-Χάκεν, Άρσεναλ Τούλα-Νέφτσι Μπακού, Γκιμαράες-Ζενές και Αιντχόφεν-Βασιλεία. 

Βέβαια όλα αυτά θα απλοποιηθούν μια μέρα πριν την κλήρωση καθώς η ΟΥΕΦΑ θα χωρίσει τις ομάδες σε 5 υπογκρούπ των 10 ομάδων και 1 των 12 ομάδων, συνεπώς οι αντίπαλοι του ΑΡΗ θα ελαχιστοποιηθούν απευθείας στους 5 ή 6, ανάλογα σε πιο υπογκρούπ θα τοποθετηθεί από την ευρωπαική ομοσπονδία, το πρωί της Κυριακής.

Προτεινόμενα Άρθρα