Προς παραμονή και ο Κουέστα, είπε όχι ο Τσιλιγγίρης

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Εστάλησαν τα συμβόλαια για τις υπογραφές στον Κουέστα και εκτός απροόπτου-το οριστικό μόνο οι υπογραφές το εξασφαλίζουν- συνεχίζει. Συνεχίζουν και οι Διαμαντόπουλος-Σόουζα

Ο Χουλιάν Κουέστα θα συνεχίσει-εκτός συγκονιστικού απροόπτου- να υπερασπίζεται τα γκολποστ του ΑΡΗ και για την συνέχεια των πλέι-οφ καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση του ΑΡΗ για επέκταση του συμβολαίου του ως τις 20 Ιούλη. Βέβαια για να ολοκληρωθεί η συμφωνία πρε΄πει να υπάρξουν και οι σχετικές υπογραφές στα συμβόλαια που εστάλησαν στον εκπρόσωπό του. 

Εκτός από τον Ισπανό στην ομάδα θα συνεχίσει και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που δεν το σκέφτηκε καν και απάντησε κατευθείαν καταφατικά στον Άγγελο Χαριστέά. Την ίδια στιγμή αυτός που θεωρητικά πάντα θα έπρεπε να απαντήσει πρώτος θετικά, ήταν αρνητικός. Ο Απόστολος Τσιλιγγίρης-όπως έγραψε και νωρίτερα το AllAboutARIS- απάντησε αρνητικά και στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά και στην επέκταση. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του στο ποδόσφαιρο και ο νεαρός θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Θετικά απάντησε και ο Σόουζα που θα συνεχίσει αν και δεν υπολογίζεται για το ματς αυριο λόγω τραυματισμού.

Για τον Μπα η Ναντ δεν έχει στείλει ακόμα το χαρτί και αν δεν γίνει σήμερα αυτό, τότε αυτομάτως δεν θα συνεχίσει ούτε ο Γάλλος, ενώ Τόνσο είναι η εκκρεμότητα που περιμένουν στον ΑΡΗ να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

Προτεινόμενα Άρθρα