Παλαίμαχοι ΑΡΗ: "Πρόεδρε, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την σοφή καθοδήγηση σου"

από Γιώργος Γκάτος

Με μια ανακοίνωση, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αποχαιρετούν μια εμβληματική παρουσία στην οικογένεια της ομάδας

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μενέλαου Χατζηγεωργίου για την απώλειά του.

Υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου από τα εφηβικά του χρόνια και με συμμετοχές σε πολλαπλά αθλήματα με σπουδαίες διακρίσεις. Με προσφορά περισσότερο από 70 χρόνια υπήρξε εμβληματική μορφή του Συλλόγου από όποιο πόστο και αν τον υπηρέτησε.

Σπουδαιότερη στιγμή στην θητεία του χαρακτηρίζεται η προεδρία του την σεζόν 1979-1980 όταν και ο ΑΡΗΣ τερμάτισε πρώτος αλλά με σκοτεινές μεθοδεύσεις οδηγήθηκε σε αγώνα μπαράζ για να χάσει το πρωτάθλημα, Επίσης ηγήθηκε και της λαμπρής πορείας της ομάδας στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο με ανεπανάληπτα αποτελέσματα κατορθώματα που δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Το πέρασμά του από τον ΑΡΗ έχει γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα δίπλα σε πολλούς τέως προέδρους. Αποτελεί πλέον ξεχωριστό κομμάτι της διαχρονικής ιστορίας του συλλόγου μας.

 Στην κοινωνική του προσφορά προσμετράτε η θητεία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως ευρωβουλευτής, ενώ σαν επιστήμων γυναικολόγος με μεγάλη καριέρα πιστώνεται και την ίδρυση της γνωστής κλινικής “ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ”.

Πρόεδρε, από όλους εμάς που σε ζήσαμε μέσα και έξω από το γήπεδο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την σοφή καθοδήγησή σου στα άγουρα νιάτα μας.

Καλό παράδεισο!”

Προτεινόμενα Άρθρα