Πουγιόλ για Μέσι: "Ελπίζω να μείνει στην Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια"

από Γιώργος Γκάτος

Από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού ήταν η υπόθεση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Τελικά, ο Αργεντίνος σταρ παρέμεινε και μετράει τρεις συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ στην φετινή La Liga.

Ο Κάρλες Πουγιόλ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και εξέφρασε την ελπίδα του να παραμείνει για πολλά χρόνια στους μπλαουγκράνα.

“Όπως κάθε φίλαθλος, δεν ήθελα ο Μέσι να φύγει, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο τέλος αποφάσισε να μείνει. Πρόσφατα είπε ότι έχει κίνητρο, πως θέλει να κερδίσει και ελπίζω ότι θα συνεχίσει με εμάς για πολλά χρόνια. Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την La Liga. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο” ανέφερε ο θρυλικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι πριν το τέλος της καριέρας του είχε προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία, ενώ αναφέρθηκε στο ίνδαλμά του, τον Πάολο Μαλντίνι, με τον οποίο θα ήθελε να ήταν συμπαίκτες.

“Το 2014 μετά τον τραυματισμό μου επέλεξα να αποσυρθώ παρά τις προτάσεις που είχα από αγγλικές και ιταλικές ομάδες. Όταν η ομάδα σου είναι επίσης το σπίτι σου δεν θέλεις να φορέσεις άλλη φανέλα.

Θα λάτρευα να πάω στην Μιλάν να παίξω με τον Μαλντίνι, που είναι ίνδαλμά μου. Οι ροσονέρι θα επιστρέψουν, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνούν. Θα ήμουν χαρούμενος να τελείωνα την καριέρα μου στην Ιταλία” δήλωσε ο Πουγιόλ.

Προτεινόμενα Άρθρα