«Ψήνονται» ανακοινώσεις

από AllAboutARIS

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος του προβλήματος αναμένεται το απόγευμα- εκτός απροόπτου- να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία στην ουσία θα παρουσιάζεται το οικονομικό μέγεθος του κ. Κωνσταντινίδη και παράλληλα αυτό θα αποδεικνύεται και με συγκεκριμένα έγγραφα.

Την… προτελευταία μέρα του δικαιώματος κάλυψης της ΑΜΚ, χρήματα δεν μπήκαν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ούτε αύριο.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος του προβλήματος αναμένεται το απόγευμα- εκτός απροόπτου- να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία στην ουσία θα παρουσιάζεται το οικονομικό μέγεθος του κ. Κωνσταντινίδη και παράλληλα αυτό θα αποδεικνύεται και με συγκεκριμένα έγγραφα.

Παράλληλα θα σημειώνεται ότι άμεσα θα μπουν τα απαιτούμενα κεφάλαια στον ΑΡΗ και ως εγγύηση ενδεχομένως να παρουσιαστεί και μία εγγυητική επιστολή με παράλληλη εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον υποψήφιο επενδυτή.

Αυτό βέβαια δεν είναι το επιθυμητό σενάριο για τον κόσμο του ΑΡΗ που απαιτεί την εισροή κεφαλαίων και μόνο και με μία τέτοια εξέλιξη θα δοκιμάσει εκ νέου την υπομονή του. Από την άλλη το θέμα είναι το κατά πόσο ως ΑΡΗΣ έχεις την δυνατότητα να περιμένεις κι άλλο και το κυριότερο για πόσο.

Ο κ. Κωνσταντινίδης όπως προκύπτει από την Αθήνα έχει οικονομική επιφάνεια, αλλά ξεκάθαρα έχει και πολύ καλές κυβερνητικές επαφές ως προσωπικός φίλος του κ. Σαμαρά. Το ζητούμενο είναι όλα αυτά πως μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ του ΑΡΗ.

Σήμερα, λοιπόν, εκτός από την ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ανακοίνωση και από την πλευρά του κ. Κωνσταντινίδη με εκδήλωση ενδιαφέροντος και εγγυητική τραπέζης ( ο λόγος γίνεται για μεγάλη τράπεζα της Ελβετίας που θεωρείται αξιόπιστη).

Αν και η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί με τα νέα δεδομένα έτσι κι αλλιώς οι όποιες εξελίξεις θα τρέξουν μέσω Γ.Σ. της Λέσχης σε διάστημα 2-3 εβδομάδων.

Όταν δηλαδή θα υπάρχει εκ νέου δικαίωμα ΑΜΚ και με δεδομένο ότι η… κίνηση Σκόρδα έχει να παρουσιάσει πλάνο μόνο… διαχείρισης (και με το δεδομένο κακό προηγούμενο) και ο όποιος άλλος επενδυτής δεν έχει εμφανιστεί, ο κ. Ηλιάδης θεωρεί ότι τελικά θα δει τα χρήματα να εισρέουν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Υπάρχει και μία ακόμα φημολογία που εκπορεύεται από την Αθήνα. Ο κ. Κωνσταντινίδης από χθες το βράδυ είναι στην Αθήνα και δεν αποκλείεται την προσεχή Τρίτη να παραθέσει και συνέντευξη Τύπου για να δώσει επίσημο χαρακτήρα στο ενδιαφέρον του για την απόκτηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Σε πρώτη φάση, αναμένονται με αγωνία η ανακοίνωση της ΠΑΕ, η δική του δημόσια τοποθέτηση μέσω γραπτής δήλωσης και σε κάθε περίπτωση αν όχι η κατάθεση των χρημάτων (οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα μπουν ως αύριο), την κατάθεση εγγυητικής επιστολής και του επίσημου ενδιαφέροντος που θα μπορέσουν να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει δικαιολογημένα στις τάξεις του κόσμου.
Από την άλλη ένα είναι το σίγουρο, όσο δεν μπαίνουν τα χρήματα το όλο εγχείρημα θα τελεί – έστω και αν είναι 100% αληθινό- δικαιολογημένα υπό αμφισβήτηση.

Είναι στο χέρι του Ηλιάδη, αλλά κυρίως του κ. Κωνσταντινίδη να αλλάξουν αυτά α δεδομένα και να πείσουν με πράξεις τον κόσμο του ΑΡΗ όχι μόνο ότι διαθέτουν τα κεφάλαια και τις πολιτικές διασυνδέσεις, αλλά ότι αυτά θα επενδυθούν στον ΑΡΗ και προς όφελος του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας με ότι αυτό συνεπάγεται για την πολιτική ηγεσία του τόπου, πόσο μάλλον όταν οι ευθύνες της Πολιτείας για την οικονομική κατάσταση του ΑΡΗ είναι αντίστοιχες με τους καταστροφικούς χειρισμούς των… διαχειριστών των εσόδων του αρειανού λαού.

Προτεινόμενα Άρθρα