Διπλό ο Ατρόμητος στην Κρήτη

από AllAboutARIS

Στο Παγκρήτιο ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 τον Εργοτέλη.

Στο Παγκρήτιο ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 τον Εργοτέλη. Το χρυσό γκολ για τους Περιστεριώτες πέτυχε νωρίς στο ματς ο Καραμάνος. Στην συνέχεια ο Εργοτέλης δημιούργησε και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά ο Ατρόμητος κατάφερε να κρατήσει μέχρι και το τέλος το γκολ που πέτυχε.

Ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία του ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Στο 17` ο Καραμάνος έφυγε γρήγορα στην κόντρα, πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Εργοτέλη. 

Το ματς πήρε “φωτιά” στις καθυστερήσεις όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά για ανατροπή του Μεχία, ο οποίος τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για “θέατρο”, και εν συνεχεία για χέρι του Λαζαρίδη μέσα στην περιοχή.

Μάλιστα, η ένταση μεταφέρθηκε και στην εξέδρα των επισήμων εκεί όπου ο Γιώργος Σπανός δέχτηκε αντικείμενα από οπαδούς του Εργοτέλη όταν αντέδρασε στις διαμαρτυρίες τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Πετράκης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος (80’ Κούτρης), Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (64’ Χαλκιαδάκης), Χαντί, Αναστασάκος, Διαμαντάκος (73’ Δωματάς)

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φάμπιο (69’ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Ούμπιντες (87’ Φυτανίδης), Πίτου Γκαρσία, Νάστος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Παπαδόπουλος (80’ Ναπολεόνι), Καραμάνος

Προτεινόμενα Άρθρα