Μερίμνησε για τα… αποδυτήρια

από Haris Mol

Η σημερινή ομιλία του Σούλη Παπαδόπουλου στους ποδοσφαιριστές του περιελάμβανε αναφορά και στο θέμα Ουντότζι, ώστε να κρατήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.

Στις δύσκολες στιγμές που διανύει το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ, το τελευταίο που θα ήθελε ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι να διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια. Η υπόθεση Ουντότζι θα μπορούσε να προκαλέσει αντιδράσεις και αυτό ακριβώς θέλησε να προλάβει ο Έλληνας τεχνικός, που μίλησε και γι’ αυτό στους παίκτες του.

Η πληροφορία ότι η διοίκηση μάζεψε κάποια χρήματα για τον Νιγηριανό, την ώρα που αρκετοί παίκτες της ομάδας (πλην αυτών που του έχουν εκχωρηθεί τα έσοδα από τα τηλεοπτικά) έχουν να παίρνουν αλλά και ο χρόνος συμμετοχής που θα έχει ο Ουντότζι αν επιστρέψει είναι δύο θέματα που μπορούν να προκαλέσουν αντιδράσεις.

Μιλώντας λοιπόν στους ποδοσφαιριστές ο Παπαδόπουλος εξήγησε ότι πρόκειται για θέμα της διοίκησης, διότι υπάρχει και δικαστική διαμάχη με τον Ουντότζι και ότι σε περίπτωση που τελικά επιστρέψει δεν θα έχει καπαρωμένη θέση στην ενδεκάδα, αν δεν είναι στο βαθμό ετοιμότητας που πρέπει.

Οι παίκτες απάντησαν στον κόουτς του ΑΡΗ ότι αντιλαμβάνονται πως είναι θέμα της διοίκησης και δεν έχουν κανένα λόγο επ’ αυτού, προσθέτοντας ότι θα είναι καλό για την ομάδα αν τελικά επιστρέψει και μπορεί να βοηθήσει και ο ίδιος.

Προτεινόμενα Άρθρα