«Δεν με νοιάζει αν με λένε προδότη»

από AllAboutARIS

Υπηρέτησε πιστά τη Ρεάλ, αλλά έφυγε περίπου σαν εχθρός, με πολλούς να τον κατηγορούν ως προδότη, ρουφιάνο των αποδυτηρίων και όχι μόνο.

Ο Ίκερ Κασίγιας επιλέγει το δρόμο της σιωπής και ό,τι κι αν ακούγεται γι’ αυτόν, δεν αλλάζει την αγάπη του για τη «βασίλισσα».

«Δεν με νοιάζει αν με λένε προδότη. Εγώ δεν πρόκειται να μιλήσω. Ό,τι κι αν πεις θα το ερμηνεύσουν με διαφορετικούς τρόπους. Άρα προτιμώ να μην πω τίποτα, επιλέγω την ησυχία μου. Και δεν πρόκειται ποτέ να πω κακή κουβέντα για τη Ρεάλ ή για τον πρόεδρο. Αυτός ο σύλλογος μού πρόσφερε παιδεία και τόσα πολλά άλλα πράγματα», τόνισε σε συνέντευξή του στην El Mundo Deportivo.

«Από το 2013 τα πράγματα είχαν αρχίσει να αλλάζουν. Η Μπαρτσελόνα φαινόταν ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά εμείς τα πηγαίναμε καλά στο Champions League και στο Κύπελλο. Τότε τραυματίστηκα. Ξαφνικά άρχισα να βλέπω να γράφονται και να λέγονται διάφορα για εμένα. Υπήρχε καταιγισμός ειδήσεων. Ήταν λίγο περίεργο όλο αυτό, ήταν ύποπτο. Στη διάρκεια της περασμένης σεζόν ήξερα πως θα ήταν η τελευταία μου στην ομάδα», ανέφερε.

Όσο για τις φήμες περί ρήξης στις σχέσεις του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο; «Τον γνωρίζω έξι χρόνια και ήταν υπέροχα. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, πολύ ειλικρινής, δεν κρυβόταν ποτέ. Ακόμα κι αν είχε πρόβλημα μαζί μου, το συζητήσουμε και το λύναμε», τόνισε.

Προτεινόμενα Άρθρα