«Δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία ο ΑΡΗΣ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε από την προσπάθεια των παικτών του ο Νίκος Παπαδόπουλος, εκφράζοντας όμως και τον προβληματισμό του που δεν σκόραρε.

Για τον αγώνα: «Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με δύο πολύ καλές ομάδες που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Το ματς ξεκίνησε με πρωτοβουλία του ΑΡΗ και στην πρώτη φάση δεχθήκαμε γκολ. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος ήμασταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο να σκοράρει. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Με προβληματίζει όμως ότι ενώ στο δεύτερο μέρος παίζαμε στο μισό γήπεδο, δεν βγάλαμε πολλές φάσεις. Υπάρχει μία στεναχώρια επειδή η ομάδα έχει μείνει πίσω. Ηρθα όμως γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Στο τέλος του 1ου γύρου θα έχουμε μειώσει σημαντικά τη διαφορά, για να κάνουμε την προσπάθεια μας μετά».

Για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στον ΟΦΗ: «Πρέπει να δουλέψουμε στο τακτικό κομμάτι και να βγάζουμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Για την αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει: «Η άποψη μου είναι ότι αδικήθηκε για το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν ξέρω αν ήταν τελικά οφσάιντ. Για να σκοράρουμε όμως, πρέπει να βγάζουμε και περισσότερες τελικές».

Για την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Πάντα υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Οταν είσαι πολλά χρόνια σε μία ομάδα, τα συναιθσήματα είναι ανάμεικτα. Πρέπει όμως να είσαι επαγγελματίας και να κάνεις τη δουλειά σου. Μιλάμε για δύο ομάδες που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και εύχομαι να πανηγυρίσουν την άνοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα