Ντόστανιτς, Βοσνιάδης και Αμανατίδης για Football League

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αναμένει την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για να δει σε ποια κατηγορία θα παίξει τη νέα σεζόν. Σε περίπτωση που αγωνιστεί στην Football League, θα επιλέξει για προπονητή έναν εκ των Ντόστανιτς, Βοσνιάδη ή Αμανατίδη.

Οι “κίτρινοι” αναμένουν με αγωνία την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για να δούνε αν θ’ αγωνίζονται στην Super League ή στην Football League  τη νέα σεζόν. Μέχρι να διευκρινιστεί αυτό, παγώνουν οι όποιες κινήσεις αφορούν το θέμα του προπονητή και το μεταγραφικό, καθώς ανάλογα με την κατηγορία που θα παίξει η ομάδα, θα γίνουν και οι αντίστοιχες κινήσεις.

Σε περίπτωση που οι κίτρινοι αγωνιστούν στην Football League, στην άκρη του πάγκου θα καθίσει ένας εκ των Ντόστανιτς, Βοσνιάδη, Αμανατίδη. Ο Παύλος Μυροφορίδης, θέλει για την Β΄ Εθνική έναν έμπειρο τεχνικό, ο οποίος θα δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο παικτών, το οποίο θα τελειώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την υπόθεση άνοδο. Σε περίπτωση όμως που η ομάδα παίξει στην Super League, ο ΑΡΗΣ θα αναζητήσει μια πιο ποιοτική λύση για τον πάγκο του.

Προτεινόμενα Άρθρα