Φουλ για την τέταρτη νίκη!

από AllAboutARIS

Μετά το «διπλό» στην Λαμία, ο Άρης ψάχνει κόντρα στον Παναιτωλικό (24/10, 16:00) την τέταρτη νίκη του στην Super League Interwetten, προκειμένου να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία.

Το καλό (νίκες)… τρίτωσε με το «διπλό» στην Λαμία, αλλά βεβαίως ο Άρης δεν θέλει να μείνει εδώ στην Super League Interwetten, αλλά να δώσει συνέχεια σε αυτή την δυναμική.

Οι Κίτρινοι υποδέχονται τον Παναιτωτλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 24/10, 16:00), με στόχο το καρέ των «τρίποντων» και εν αναμονή της δικαίωσης για να πάρουν πίσω τους έξι βαθμούς που θα τους φέρουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στο 1,47 η απόδοση του «άσου» στην Interwetten.gr, η οποία διαθέτει 153 ειδικά στοιχήματα για μια αναμέτρηση που μπορεί να δείξει τον δρόμο για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Ο Άρης θέλει να… ξεμπουκώσει επιθετικά και το να σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ προσφέρεται με απόδοση 1,77 από την Interwetten.gr, με το over 2,5 των Κίτρινων να ανεβαίνει στο 3,35.

Αν ο Άρης φτάσει στη νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ, η απόδοση στην Interwetten.gr είναι στο 2,00, ενώ η νίκη των γηπεδούχων με ακριβώς δύο γκολ διαφορά, δίνεται με απόδοση 4,30.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα