Απειλεί με αποχώρηση από την ισπανική Λίγκα η Ρεάλ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σκέψεις της Ρεάλ Μαδρίτης για αποχώρηση από το ισπανικό πρωτάθλημα αποκαλύπτει με το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «AS».

Αφορμή φαίνεται πως είναι η απόφαση να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Θέλτα στο «Μπαλαΐδος» λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η σχετική απόφαση ελήφθη από την διοργανώτρια αρχή μετά την εισήγηση του δημάρχου του Βίγο, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός ότι θα υπήρχε κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα όλων όσοι θα ήταν στο γήπεδο λόγω των θυελλωδών ανέμων, που είχαν ξηλώσει κομμάτια της οροφής. 

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν άρεσε καθόλου στην διοίκηση των Μαδριλένων, που επέμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή να γίνει ο αγώνας. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, φέρεται να είναι έξαλλος με τον ομόλογό του της Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, καθώς το πρόγραμμα της ομάδας είναι ήδη επιβαρυμένο και τώρα θα πρέπει να βρεθεί κενή ημερομηνία για να γίνει αυτός ο αγώνας, ενώ εκκρεμεί και το παιχνίδι με τη Βαλένθια, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω της συμμετοχής της Ρεάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και τελικά θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου. 

Στο μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα αρχίζει και πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ με τους πρωταθλητές Ευρώπης να αντιμετωπίζουν τη Νάπολι. 

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Πέρεθ απειλεί με αποχώρηση της ομάδας από το ισπανικό πρωτάθλημα επαναφέροντας στο προσκήνιο τη δημιουργία ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συλλόγων, σκέψη που υπάρχει στο μυαλό πολλών, αλλά εμφανίζει κατηγορηματικά αντίθετη την UEFA. 

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα