"Πως να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που θέλει να διαλύσει τις ακαδημίες;"

από AllAboutARIS

Τι είπε για την πλευρά Γαλανού το μέλος του ΔΣ, με αφορμή το θέμα των ακαδημιών

Μέσω Facebook τοποθετήθηκε ο Γιάννης Κουζούνιας για τη σημερινή ψηφοφορία και την πλευρά του Γιώργου Γαλανού, παίρνοντας αφορμή από το θέμα των ακαδημιών.

Αναλυτικά: 

“Αν κοιτάξουμε προσεκτικά πίσω από τις τοποθετήσεις του συγκεκριμένου σχήματος που θέλει να εισβάλει στους κόλπους της ΠΑΕ θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε ορισμένα απο αυτά….
Πως μπορούμε να πιστέψουμε και να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που έρχεται να διαλύσει τις ακαδημίες του ΑΡΗ μας και να τις δώσει όπως κατέθεσε σε ξένο σωματείο…
Πως μπορούμε να πιστέψουμε και να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που φοβάται την Β εθνική αλλά τα χρήματα που προτίθεται να βάλει στην Γ εθνική μπορεί να τα βάλει στην Β και να υπάρξει μια καθαρή ομάδα με το 106ΙΑ…
Πως μπορούμε να πιστέψουμε και να εμπιστευτούμε πως οι δικηγόροι της ΑΕΚ θα θελανε το καλύτερο για τον ΑΡΗ μας.. αφού η Β εθνική θα ήταν αγκάθι για τους επιχειρηματίες που εκπροσωπούν …
Πως μπορούμε να πιστέψουμε πως θέλουν την εκκαθάριση ??? Ο κ. Γαλανός όταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν δικαστήρια για τα επόμενα έτη (2015,2016..)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ….
Αυτο μας οδηγεί στην εκκαθάριση???
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ αυτό επεσήμανε και ο κ.Σφυρης στην τοποθέτηση του..
Αρα ο κ. Γαλανος δεν είδε όλες τις παραμέτρους…
Μας δείχνει πως δεν είναι ενημερωμένος σε ένα σοβαρό ζήτημα για το μέλλον του ΑΡΗ μας!!!!!!!
Πως μπορούμε να πιστέψουμε έναν άνθρωπο που θέλει να γίνει ο αυριανός πρόεδρος να μην μπορεί να σταθεί όρθιος μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ..
Έναν άνθρωπο που κυνηγάει η Καε Ηρακλης; Που όταν ο ΑΡΗΣ του ζήτησε να χαρίσει τις οφειλές για το 44 αρνήθηκε. Και τώρα θέλει να βοηθήσει;
Δεν φοβηθήκαμε να σταθούμε στην κρίσιμη κατάσταση που περιήλθε η ομάδα μας να σκύψουμε και να προσπαθήσουμε για τα προβλήματα της ομάδας της καρδιάς μας..
Δεν φοβηθήκαμε να δράσουμε..
Είπαμε αλήθειες
Δεν μπορούσαν να υπάρξουν συμφωνίες με υπογραφές γιατί δεν γνωρίζαμε που θα αγωνιστούμε..
Σίγουρα εμεις οι Αρειανοι είμαστε πικραμένοι και απογοητευμένοι αλλά δεν πρέπει έτσι να οδηγήσουμε στην εξαφάνιση του ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα