Ότι υποσχέθηκε…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Μέχρι τα μέσα Ιούνη θα ξεκαθαρίσουν πολλά στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και το αν οι υποσχέσεις γίνουν πράξεις

Λίγα πραγματάκια και απλά τώρα που ολοκληρώθηκε η προσπάθεια στο αγωνιστικό. Ο Αναστόπουλος και οι παίκτες πέτυχαν αυτό που είχαν υποσχεθεί. Πέρασαν…αέρας από την κατηγορία με ρεκόρ πόντων (87) και διαφοράς (21) από τον δεύτερο. Πέτυχαν το…αυτονόητο για μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ, αλλά πέτυχαν εκεί που πέρσι όλοι οι υπόλοιποι απέτυχαν…παταγωδώς.

Ο Καρυπίδης ήρθε στον ΑΡΗ και υποσχέθηκε αγωνιστική άνοδο χωρίς προβλήματα και οικονομική σιγουριά την φετινή σεζόν. Οι υποσχέσεις του υλοποιήθηκαν στο έπακρο. Το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ επικύρωσε ότι ο επιχειρηματίας έχει βάλει ως τις 30 Απριλίου 961.000 ευρώ στον ΑΡΗ. Μένει και ο Μάιος για να βγει το τελικό ποσό που θα είναι άνω του εκατομμυρίου για ομάδα στην Γ εθνική.

Η εκκαθάριση έχει προχωρίσει μέχρι εκεί που εξαρτάται από τον ΑΡΗ. Δημοσιεύτηκε η έναρξη της εκκαθάρισης στο ΓΕΜΥ, όπως επίσης και ο ισολογισμός εκκαθάρισης, ενώ έγινε (οφείλουμε να σημειώσουμε με καθυστέρηση) το δικαστήριο για το Ρύσιο. Είναι υποκριτικές βέβαια οι αναφορές σε…πρόβλημα που δημιουργείται από αυτή την κατάσταση γιατί πολύ απλά το ελληνικό δημόσιο και το ΙΚΑ από τους οποίους εξαρτάται ο πλειστηριασμός επιδιώκουν την καθυστέρηση.

Για γέλια και για κλάματα όσα λέγονταν ότι η ΕΕΑ θα βάλει πλάτη για τον ΑΡΗ. Πέρασε ένας μήνας και ακόμα να στείλουν τις επιστολές που οι ίδιοι υποσχέθηκαν προς το Δημόσιο. ΓΕΓΟΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Ο ΑΡΗΣ, που νομικά έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο.

Αυτά είναι όσα έχουν γίνει ως τώρα. Πλέον υπάρχει ΓΣ του ΑΣ στις 30 Μαίου. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα δηλαδή καθώς θα πρέπει πρώτα να επικυρωθούν οι βαθμολογίες από την ΕΠΟ μετά τις 22 Μαίου που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Αφού αποφασιστεί το ΜΚ της νέας ΠΑΕ (και παραιτηθεί και ο ΑΣ από απαιτήσεις από την παλιά), θα φτάσει η στιγμή του δεύτερου σκέλους των υποσχέσων του κ. Καρυπίδη. Καταρχήν η κάλυψη με μετρητά του απαιτούμενου ποσού και φυσικά το να αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ χωρίς προβλήματα στην Β εθνική, όπως 4 φορές έχει δεσμευτεί δημόσια ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Καρυπίδης, λοιπόν, που ως σήμερα είναι συνεπής, για να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες και ανησυχίες, πρέπει να πάει ως το τέλος τα συγκεκριμένα ζητήματα (άρα και να αποχωρήσει από την Βέροια άμεσα) κάνοντας απλά… ότι υποσχέθηκε για τον ΑΡΗ. Όλα τα άλλα δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Τώρα…

ΥΓ1 Τις μέρες που στον τύπο της πόλης γράφονταν για σκέψεις επιστροφής του Κάλας στο ΑΡΗ δόθηκε η πληροφορία από το AllAboutARIS για το ότι η οικογένεια Καλαιτζίδη πάει Καλαμαριά. Περαιτέρω δεν μας ενδιαφέρει να ασχοληθούμε… Όπώς δεν μας νοιάζει και το τι θα κάνει αν κάνει ο Γαλανός στον Ηρακλή. Το ότι όλοι αυτοί όμως δεν πλησιάζουν πλέον στον ΑΡΗ έχει την σημασία του…

ΥΓ2 Το παράδειγμα του Παπαθανασάκη στον Ηρακλή δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Σε όλες του τις εκφάνσεις.

ΥΓ3 Ψηφίζουμε ξεκάθαρα Πολωνία για προετοιμασία. Ποια Ιταλία τώρα μωρέ;

Προτεινόμενα Άρθρα