Βραβεύτηκαν οι κορασίδες

από AllAboutARIS

Στόχος για του χρόνου μια καλύτερη και πιο επιτυχημένη χρονιά

Οι κορασίδες του ΑΡΗ παραβρέθηκαν στην τελετή λήξης στις 5/6/2016 στις 18:30 στα γηπεδάκια των planet fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης,η οποία εκδήλωση ήταν η τελευταία για την φετινή χρονιά 2015-2016 στην οποία συμμετείχαν οι κορασίδες του ΑΡΗ.

Οι κορασίδες του ΑΡΗ παρακολούθησαν τον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΑΡΗ και της ακαδημίας Ajax Θεσσαλονίκης στις 5/6/2016 στις 19:15 στο γήπεδο των planet fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης και στήριξαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.
Το παιδικό του ΑΡΗ βγήκε πρώτο νικώντας την ακαδημίας Ajax Θεσσαλονίκης με 1-0.

Στις 5/6/2016 στις 20:30 στο γήπεδο των planet fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης έγιναν οι βραβεύσεις όλων των ομάδων και ακολούθησε η τελετή λήξης σε ένα όμορφο κλίμα με χορευτικά και πυροτεχνήματα και με όλες τις ομάδες να είναι μαζί στον αγωνιστικό χώρο!

Να σημειώσουμε ότι οι κορασίδες του ΑΡΗ βγήκαν 14ες στην κατηγορία προπαιδικό 2003-2004 στο πρωτάθλημα Fair Play Cup,εγκεκριμένο από την ΕΠΣΜ 2015-2016.

Επίσης,οι κορασίδες του ΑΡΗ βραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα Fair Play Cup,εγκεκριμένο από την ΕΠΣΜ 2015-2016.

Το αναμνηστικό αυτής της βράβευσης των κορασίδων του ΑΡΗ παρέλαβε η αρχηγός των κορασίδων του ΑΡΗ,η Χριστιάνα Βήκα από τον ποδοσφαιριστή της αντρικής ομάδας της ΑΕΠ Κατερίνης ο Ηρακλής,τον Ντιέγκο Ρομάνο,ο οποίος έκανε έκανε αυτήν την βράβευση.

Επίσης,οι κορασίδες του ΑΡΗ βγήκαν φωτογραφία με τα μπαμπίνι του ΑΡΗ,όπου προπονήτρια τους είναι η Ιωάννα Καλογεροπούλου,που είναι και ποδοσφαιρίστρια στην γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ!

Τέλος,την τελετή λήξης των κορασίδων του ΑΡΗ παρακολούθησε και η ποδοσφαιρίστρια των γυναικών του ΑΡΗ,η Ευλαμπία Χουτουριάδου.

Προτεινόμενα Άρθρα