Εφές – Ερυθρός Αστέρας 100-55: Οι Τούρκοι ισοπέδωσαν τους Σέρβους και κατέλαβαν την 9η θέση

από AllAboutARIS

Η Αναντολού Εφές έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο διέλυσε με 100-55 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Στην 9η θέση τερμάτισε η ομάδα του Μιγιάτοβιτς.

Μεγάλο ματς από τον Ελάιτζα Μπράιαντ με 26 πόντους. Σκόραραν οι 11 από τους 12 παίκτες της τουρκικής ομάδας. Στερήθηκε λύσεις στην επίθεση εκείνη του Σφαιρόπουλου.

Η Αναντολού Εφές είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα, ούσα σταθερά προηγούμενη στο στο σκορ. Η τουρκική ομάδα έιχε τον Ελάιτζα Μπράιαντ σε εκπληκτικό βράδυ με 19 πόντους σε 8’04” και πήγε με διψήφιο προβάδισμα στην ανάπαυλα. Σκορ ημιχρόνου 45-31.

Η γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με διάθεση να μην μπουν σε περιπέτειες αναφορικά με την είσοδό τους στα play-in. Η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους στην τρίτη περίοδο (59-39), με την Αναντολού Εφές να θέτει ισχυρές βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα.

Η Αναντολού Εφές δεν άφησε το πόδι από το “γκάζι” και ανέβαζε διαρκώς τη διαφορά. Η ομάδα του Βελιγραδίου δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και η τουρκική ομάδα έστησε… πάρτι εισόδου στο play-in. Τελικό σκορ το 100-55, αποτέλεσμα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια σχολιασμού για το παιχνίδι.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκαρσία, Παστούσιακ, Θέπενιερ

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-11, 45-31, 76-44, 100-55

Προτεινόμενα Άρθρα