"Είναι πραγματικός ηγέτης"

από AllAboutARIS

Το θαυμασμό όλου του μπασκετικού κόσμου ανά την υφήλιο απολαμβάνει πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πραγματοποιεί εξωπραγματικές εμφανίσεις την φετινή περίοδο.

Ο τελευταίος που μίλησε για τον Έλληνα σούπερσταρ ήταν ο προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς στο πλαίσιο της επικράτησης των Μπας απέναντι στην ομάδα του Σαν Αντόνιο, όπου ο Γιάννης πραγματοποίησε μία ακόμα τρομερή παράσταση.

Ο τεχνικός των σπιρουνιών λοιπόν, εξήρε την απόδοση του Αντετοκούνμπο τον οποίο χαρακτήρισε πραγματικό ηγέτη και πως πλέον παίζει για να καταστρέψει κάθε αντίπαλο, προσθέτοντας πως είναι πανέμορφη η εικόνα του να τον βλέπεις να αγωνίζεται.

«Πρέπει να πούμε πως πλέον έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και μέσα από το πέρασμα του χρόνου απέκτησε την απαραίτητη αντίληψη και τις ικανότητες για το παιχνίδι. Έχει γίνει πραγματικός ηγέτης. Ξέρει τι μπορεί να κάνει.
Πλέον, παίζει για να σε καταστρέψει. Στην αρχή ήταν καλός, μπορούσε να κάνει λίγο από τη μία δουλειά, λίγο από την άλλη στο παρκέ. Πλέον, όμως, ξέρει ότι μπορεί να κάνει κάθε βράδυ αυτό που θέλει. Είναι πανέμορφο να τον βλέπεις να παίζει. Είναι διασκέδαση».

Προτεινόμενα Άρθρα