Νέο ντέρμπι, ίδιοι στόχοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα back to back ντέρμπι συνεχίζονται για τον ΑΡΗ, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ (19:30, Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, NS Prime).

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” ανοίγει ξανά τις πόρτες του μέσα σε τρεις μέρες, αυτή τη φορά για την αναμέτρηση των “κιτρινόμαυρων” με τους φορμαρισμένους “ερυθρόλευκους”.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται ίσως στην καλύτερη φάση τους φέτος, τόσο από πλευράς αποτελεσμάτων όσο και από πλευράς εικόνας, συν ότι αν δεν κερδίσουν απόψε ουσιαστικά χάνουν το πρωτάθλημα.

Ολα αυτά συνθέτουν ένα πολύ δύσκολο πακέτο για τον ΑΡΗ, ο οποίος συνεχίζει να ψάχνει αντίδραση και καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Κόντρα στην ΑΕΚ το πέτυχε κατά το ήμισυ και απόψε θα ψάξει το κάτι παραπάνω.

ΑΡΗΣ: Επιστροφές αλλά και ερωτηματικά για Μάντζιο

Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ είναι τα δύο σημεία αναφοράς μεταξύ των νέων προσώπων στην αποστολή, η οποία έχει επίσης τους Ντουκουρέ, Πάρντο και Αγοραστό.

Μορόν και Νταρίντα συμπεριλήφθηκαν τελικά στην αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός οι τραυματίες Βέλεθ-Φεράρι και οι τιμωρημένο Ανσαριφάρντ-Βερστράτε. Το θέμα βέβαια με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές είναι εάν θα μπορέσουν να αγωνιστούν όλοι κανονικά, με τον Μάντζιο να περιμένει ειδικά τον Μορόν ως την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με τον ΠΑΟΚ ροτέισον, με τον ΑΡΗ… οι βασικοί

Επιστροφές μετράει ο Μεντιλίμπαρ μετά το στοχευμένο ροτέισον που έκανε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Κάρμο, Ροντινέι και Φορτούνης επανέρχονται, με τους Ρέτσο, Όρτα, Αλεξανδρόπουλο και Ρίτσαρντς να μην ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ντόη, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο

 

Προτεινόμενα Άρθρα