Ένας οργανισμός, μια «γροθιά», για το Κύπελλο

από ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

Το μοναδικό πράγμα που ενδιαφέρει, το μοναδικό πράγμα που πρέπει να ενδιαφέρει τον ΑΡΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι το πως θα κατακτήσει το Κύπελλο. Όλοι όσοι είναι μέλη του οργανισμού ΑΡΗΣ, πρέπει να αντιληφθούν ότι θα πρέπει μαζί να παλέψουν, ο καθένας από το δικό του πόστο, για να κατακτηθεί ο πολυπόθητος τίτλος.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να «παρατήσει» το πρωτάθλημα, κάθε άλλο. Απλά σημαίνει ότι άπαντες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν, δίνεται μια τεράστια ευκαιρία στον σύλλογο να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πως προκρίθηκε η ομάδα, αν ήταν μέτρια ή κακή η απόδοση της στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς, ότι μιλάμε για μια αναμέτρηση, ειδικών συνθηκών, με την πρόκριση να έχει, ουσιαστικά, κριθεί από το πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ΑΡΗΣ επιβεβαίωσε στον αγωνιστικό χώρο, ότι αποτελούσε το ξεκάθαρο φαβορί. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου,ανεξάρτητα από το αν θα είναι ο Παναιτωλικός ή ο ΟΦΗ ο αντίπαλος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Ο ΑΡΗΣ έκανε ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό που έχει σημασία, πλέον, είναι σαν μια «γροθιά» να κάνει και τα επόμενα που απομένουν, μέχρι τον τελικό και να πετύχει τον στόχο του.

Αυτή η «δίψα» των οπαδών του ΑΡΗ, που βρέθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες στον Βόλο, για να συμπαρασταθούν στην ομάδα, για να πάρουν «μυρωδιά» από τον ΑΡΗ, που τους είχε λείψει, πρέπει να περάσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν υπάρχει εσωστρέφεια, δεν υπάρχουν συμπάθειες, δεν υπάρχουν αντιπάθειες. Αυτά μένουν στην άκρη. Το μόνο που υπάρχει είναι η ανάγκη ο ΑΡΗΣ να σηκώσει αυτό το τρόπαιο. Ενωμένος, μπορεί να τα καταφέρει..

Προτεινόμενα Άρθρα