“Γεμίζει” μπροστά, πάλι όμως το φορ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έχει ως εκκίνηση τις σημαντικές επιστροφές έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα με κρούσματα κορωνοϊού και τραυματισμούς.

Η κατάσταση ακόμα δεν είναι ιδανική στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων, ωστόσο ο Άκης Μάντζιος είδε τις επιλογές του να αυξάνονται αυτή την εβδομάδα και κυρίως στην επίθεση όπου υπήρχε το μεγάλο πρόβλημα στο τελευταίο παιχνίδι.

Γκάμα, Γκαρσία και Μαντσίνι θα πάρουν ξανά φανέλα βασικού και μαζί με τον Φαμπιάνο θα είναι τα τέσσερα σίγουρα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του σημερινού αγώνα. Ακόμα και με τις επιστροφές όμως, πάλι υπάρχει πρόβλημα στο φορ και ο Μαντσίνι θα αναγκαστεί να ανταποκριθεί ξανά σε αυτόν τον ρόλο, απόντους του Μάνου και ενώ ο Λόπεθ δεν είναι 100% έτοιμος για να ξεκινήσει.

Ο Γκάμα με τον Ματέο θα είναι οι δύο εξτρέμ και στον άξονα πίσω από τον Μαντσίνι θα βρίσκεται ο Μπερτόγλιο αντί του Εντιαγέ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες.

Πίσω στην άμυνα, ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα. Φαμπιάνο-Μπράμπετς οι δύο στόπερ, ο Σούντγκρεν στα δεξιά και ένας εκ των Γκάνεα-Λούμορ στα αριστερά. Σάσα και Τζέγκο θα είναι οι δύο χαφ.

Προτεινόμενα Άρθρα