Δολοφονία Κατσούρη: Άρχισαν οι συμπληρωματικές απολογίες των 105 κατηγορουμένων

από AllAboutARIS

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν σήμερα οι 105 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.

Οι 105 κατηγορούμενοι κλήθηκαν σε συμπληρωματικές απολογίες και σήμερα ενώπιον των τριών ανακριτών οδηγήθηκαν οι πρώτοι 45 κατηγορούμενοι, στην πλειονότητά τους Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αύριο (5/12) αναμένεται να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις στους ανακριτές ακόμα 40 κατηγορούμενοι, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν οι τελευταίοι 20.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος των κατηγορουμένων έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα και έχουν προσωποποιηθεί επί μέρους πράξεις που αφορούν το αδίκημα της φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, η πρώτα ομάδα των κατηγορουμένων οδηγήθηκε σήμερα υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των συμπληρωματικών τους απολογιών επέμειναν στα όσα έχουν υποστηρίξει στις κύριες απολογίες τους, οι οποίες δόθηκαν τον περασμένο Αύγουστο.

Πηγή προσκείμενη στις οικογένειες των «Bad Blue Boys» που κρατούνται στην Κρήτη αποκάλυψε στη Jutarnji list ότι ένας από τους 102 φυλακισμένους θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου. Την κλήτευση συνόδευε οδηγία να φέρει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, γεγονός που πυροδότησε εικασίες για πιθανή απελευθέρωση, αν και εκκρεμεί η επίσημη επιβεβαίωση.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα