Η δύσκολη επόμενη μέρα…

από AllAboutARIS

Το ξημέρωμα της 26ης Ιανουαρίου είναι ίσως το πιο δύσκολο του ΑΡΗ τη φετινή σεζόν, έπειτα από την απώλεια ενός βασικού στόχου.

Η ομάδα ήθελε και φέτος να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό του Κυπέλλου. Και ενώ έφτασε κοντά έστω στην παράταση, γνώρισε έναν ακόμη ψυχοφθόρο αποκλεισμό και αυτόματα καλείται να διαχειριστεί μία δύσκολη επόμενη μέρα.

Το ηθικό του ΑΡΗ καταποντίστηκε μετά το χθεσινό παιχνίδι και είναι το πρώτο που πρέπει να κοντρολάρει σε μία χρονιά που φυσικά δεν τελείωσε χθες και έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά της.

Οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν σε τρεις μέρες ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι στην έδρα της ΑΕΚ και καλούνται να αφήσουν πίσω τους -στον βαθμό που μπορούν- το χθεσινό αποτέλεσμα και να δουλέψουν ώστε να πετύχουν τους αυτονόητους στόχους στο πρωτάθλημα. Δηλαδή το ευρωπαϊκό εισιτήριο και την παρουσία τους σε μία καλύτερη θέση στη βαθμολογία έως το φινάλε της σεζόν.

Το βάρος πέφτει πρώτα στον Άλαν Πάρντιου, στη διοίκηση και φυσικά στους ποδοσφαιριστές για να διαχειριστούν αυτή τη δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας ακόμα να συνέλθουν απ’ όσα εκτυλίχθηκαν χθες στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Προτεινόμενα Άρθρα