Λουίς Πάλμα: «Πέρασα δύσκολα 1,5 μήνα…»

από AllAboutARIS

Ο Λουίς Πάλμα βρίσκεται στο Λος Άντζελες για το φιλικό παιχνίδι της Ονδούρας με το Ελ Σαλβαδόρ. Από εκεί μίλησε στην ιστοσελίδα deportestvc και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, καθώς και στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

“Ήταν λίγο δύσκολο, έμεινα έξω για ενάμιση μήνα λόγω τραυματισμού. Προσπάθησα να παίξω αλλά υποτροπίασα, τώρα νιώθω καλύτερα και έχω αναρρώσει 100% κι έχω την επιθυμία να κάνω τα πράγματα καλά εδώ».

Για το αν νιώθει πίεση στην Εθνική ομάδα: «Έχεις πίεση μόλις δεις το όνομά σου στην ενδεκάδα,, είτε είσαι λεγεωνάριος είτε παίζεις σε πρωτάθλημα, η πίεση θα είναι πάντα εκεί. Η εκπροσώπηση της χώρας είναι προνόμιο και ελπίζουμε να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το ματς με το Ελ Σαλβαδόρ: «Είναι πολύ σκληρός αγώνας. Σίγουρα ο προπονητής θα μας δείξει το Ελ Σαλβαδόρ και του πώς παίζουν. Ο Καναδάς (επόμενος αντίπαλος) πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έδειξε τι είναι ικανός να κάνει. Θα θέλει να νικήσει, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι στο χέρι μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Φωτορεπορτάζ: EUROKINISSI

Προτεινόμενα Άρθρα