Με 87.000 ευρώ μπορείς να νιώσεις σαν τον Φερστάπεν

από AllAboutARIS

Ένα ποσό της τάξεως των 87.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλλει όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον προσομοιωτή της Red Bull Racing.

Για να κατανοήσει κανείς το επίπεδο του προσομοιωτή, η αγωνιστική ομάδα της Red Bull συνεργάστηκε με την Memento Exclusives με σκοπό να δοκιμάζουν τις ικανότητες και τις αντιδράσεις τους πριν από κάθε μεγάλο αγώνα.

Η δουλειά που έχει γίνει στον συγκεκριμένο προσομοιωτή, είναι εξαιρετική μιας και μιλάμε για ένα αμάξωμα σχεδόν ίδιο με το RB18, το μονοθέσιο δηλαδή που έφερε το πρωτάθλημα πέρσι στην Red Bull. Στην κατασκευή του προσομοιωτή αναφέρθηκε και ο Κρίστιαν Χόρνερ, επικεφαλής της ομάδας της Red Bull.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσουμε από κοινού μια μοναδική εμπειρία προσομοίωσης αγώνων που βάζει τους οδηγούς στο πιλοτήριο του RB18 που κέρδισε το πρωτάθλημα. Η οδήγηση ενός μονοθεσίου της Formula 1 είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε μόνο να ονειρευόμαστε, αλλά αυτός ο προσομοιωτής είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα. Η Memento Exclusives αναδημιούργησε το αυτοκίνητο για να φέρει την πίστα στο σπίτι σας», ήταν τα λόγια του Χόρνερ.

Προτεινόμενα Άρθρα