Πάτησε την Μπαρτσελόνα και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη η Βαγιαδολίδ

από AllAboutARIS

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Βαγιαδολίδ επικράτησε 3-1 της… αδιάφορης Μπαρτσελόνα και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ανεβαίνοντας στη 17η θέση με 38 βαθμούς.
Πλέον το σύνολο του Πάολο Πετσολάνο απέκτησε το πάνω χέρι στην «υπόθεση παραμονή» και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στους δύο «τελικούς» με Αλμερία και Χετάφε. Στους 85 βαθμούς παρέμειναν οι πρωταθλητές «μπλαουγκράνα».
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Κρίστενσεν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα. Στο 21′, η Βαγιαδολίδ κέρδισε πέναλτι, με τον Λάριν να το μετατρέπει σε γκολ ένα λεπτό αργότερα, όντας εύστοχος από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.]
Στο 73′, ο Λάριν έφυγε εξαιρετική στην αντεπίθεση, «σπάζοντας» το τεχνητό οφσάιντ και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή για τον Πλάτα και εκείνος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Καταλανοί, ήταν να μειώσουν στο 84′, με ωραία ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ από δύσκολη γωνία του Λεβαντόφσκι, με το 3-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα Άρθρα