Το τρικ με Εντιαγέ έγινε αντικείμενο… αντιγραφής!

από AllAboutARIS

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Άκης Μάντζιος λανσάρισε το σχήμα 4-2-3-1, με τον Εντιαγέ αντί του Μπερτόγλιο, αλλά με τον Σενεγαλέζο σ’ έναν σύνθετο ρόλο. Δεν είναι «δεκάρι», αλλά «οκτάρι», ωστόσο δίνει πράγματα, όπως η πίεση ψηλά στο αντίπαλο «εξάρι», η ένταση και, μέχρι στιγμής, η καλή συνεργασία με τον Καμαρά.

Του βγήκε του Μάντζιου με τον Παναθηναϊκό, του βγήκε ξανά χθες με τον Ατρόμητο. Ήταν μία ιδέα (δηλαδή η χρησιμοποίηση στο «δέκα» ενός μέσου με χαρακτηριστικά «οκταριού») που υπήρχε σαν σκέψη εδώ και καιρό και πλέον εδώ και δύο αγωνιστικές την βλέπουμε και μέσα στο γήπεδο. Το αν θα συνεχιστεί αυτό θα φανεί και προφανώς σημαντικό ρόλο παίζουν οι διαθέσιμες επιλογές, αλλά και η τακτική του αντιπάλου. Σίγουρα πάντως, αυτή τη στιγμή, έτσι φαίνεται πως θα παίζει ο ΑΡΗΣ.

Αυτό το τρικ με τον Εντιαγέ πάντως, φαίνεται πως άρεσε και σε άλλους προπονητές. Για παράδειγμα για ρίξτε μια ματιά σε ένα ντέρμπι που έγινε πρόσφατα εδώ στη γειτονιά μας και πείτε μας, πώς έπαιξε ο νικητής; Αλλά εκεί υπήρξε αποθέωση της ιδέας του προπονητή, ο «στρατηγός» κι άλλα τέτοια. Εμείς πάντως το είχαμε ήδη δει επί χόρτου και το είχαμε σχολιάσει.

Στόχος να βρεθεί η επόμενη ιδέα που θα γίνει αντικείμενο αντιγραφής…

Προτεινόμενα Άρθρα