Τότεναμ επιπέδου… Champions League

από AllAboutARIS

Ποια κούραση! Μόλις λίγες μέρες μετά την επικράτησή της επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Τότεναμ δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει σε υψηλούς ρυθμούς και να επικρατήσει και πάλι με ελκυστικό ποδόσφαιρο την Έβερτον με 2-0.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, εδραιώνεται πλέον για τα καλά στην πρώτη τετράδα που είναι και ο άμεσος στόχος της, ενώ δεν χάνει και την επαφή της με την κορυφή, καθώς έστω και με ματς περισσότερο είναι ισόβαθμή με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σε ό,τι αφορά στο ματς, η Τότεναμ ήταν ανώτερη από την Έβερτον, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα, ωστόσο έλειπε η ουσία στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και έτσι ο Πίκφορντ είχε την ευκαιρία και να αντιδράει και να οργανώσει καλύτερα την άμυνά του.

Ο γκολκίπερ των «ζαχαρωτών» ήταν αλάνθαστος μέχρι το 57’ όταν σε μία εύκολη φάση, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Κέιν που πρόλαβε να του τσιμπήσει την μπάλα, κέρδισε το πέναλτι από τον συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας.

Ο αρχηγός της Τότεναμ με άψογη εκτέλεση έκανε το 1-0 και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους. Οι Λονδρέζοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και φαινόταν ότι με ανοιχτούς διαδρόμους θα βρουν και δεύτερο γκολ κι έτσι έγινε…

Ο Μπεντανκούρ στο 86’ βρήκε τον Χόιμπιεργκ στην περιοχή και με δυνατό σουτ ο Δανός έγραψε το τελικό 2-0.

Προτεινόμενα Άρθρα